[фото] Ово су ћерке Владимира Путина!

Председник Русије Владимир Путин има две ћерке – Марију (32) и Екатерину (31). Живот ћерки најмоћнијег светског лидера обавијен је велом мистерије а сам Путин веома је резервисан када је у питању разговор на тему његове породице. Недавно је открио да обе његове ћерке живе у Русији и да су завршиле руске државне факултете.

Медији су успели да дођу до информације да је Путинова старија ћерка Марија доктирирала на Медицинском факултету у Москви на тему дварфизма (патуљастог раста). Марија је неко време живела у Холандији а тренутно са супругом, холандским бизнисменом Јоритом Фасеном (31), живи у Москви, на Новинском булевару. Марија Путина и њен муж имају ћерку и то је прво унуче Владимира Путина.

Путинова млађа ћерка, Екатерина Путина, присвојила је презиме своје баке како би се сакрила од медија, тако да се званично представља као Екатерина Владимировна Тихонова. Екатерина је удата за Кирила Шамалова, сина сувласникa банке „Русија“ и старог Путиновог пријатеља. Екатерина тренутно заузима једну од водећих позиција на Московском државном универзитету а прича се да она и њен супруг деле власништво над нафтном корпорацијом „Сибур“ чије акције вреде преко две милијарде долара.

Оставите коментар

Оставите коментар

Ваша е-маил адреса неће бити објављена.


*